AA-team pechhulp via auto- en andere bedrijven bieden u veel voordeel

Autobedrijven vinden zorgeloos autorijden belangrijk voor u. Met preventief onderhoud en reparaties van de hoogste kwaliteit zorgen zij dat u op weg blijft en kunnen u daardoor een voordelige mobiliteitsgarantie bieden. Mocht u toch een keer pech krijgen, dan zijn zij er ook voor u en zo nodig wordt uw auto naar het eigen autobedrijf gebracht.

Andere bedrijven die samenwerken met AA-team - zoals leasebedrijven, importeurs, tankstations, verzekeraars of assurantietussenpersonen - bieden een gelijkwaardige of  samengestelde pechhulppas aan. 

Volgt u met uw auto geen onderhoud volgens service indicatie, bent u particulier of bent u zzp'er en heeft u geen pechhulp van een (auto)bedrijf aangesloten bij AA-team? Bekijk dan hier uw mogelijkheden.

Benieuwd welke autobedrijven bij ons zijn aangesloten bij u in de buurt? Bekijk hier ons partnernetwerk of de locaties

AA-team stelt de klant centraal en houdt het overzichtelijk voor iedereen: één loket voor pech, berging en vervangend vervoer is de efficiëntste oplossing.

Pechhulp in het buitenland

AA-team biedt pechhulp in meer dan veertig Europese landen en op de AA-team alarmcentrale spreekt men Nederlands. Daarnaast zijn er in de meeste Europese landen Nederlandse auto’s beschikbaar, met- en zonder trekhaak. Het verzorgen van de repatriëring (tot een afstand van 1000 kilometer naar plaats van bestemming) duurt 10 tot 15 werkdagen.

Lees meer over pechhulp buitenland

Waarom kiezen voor AA-team?

Bij AA-team profiteert u van de volgende uiteenlopende voordelen:

Aanmelden