Onafhankelijk landelijk netwerk

AA-team is sinds 2004 een zelfstandige-, onafhankelijke MKB-organisatie welke bemiddelt bij pech en berging en denkt en handelt als een ondernemer. Om altijd een onafhankelijke hulpverlening te kunnen blijven garanderen alsmede de kwaliteit onafhankelijk te kunnen blijven meten voeren wij zelf geen hulpverlening uit, maar werken wij samen met lokale ondernemers waarbij korte lijnen de standaard zijn.

Quality Assistance Group

Per 01-01-2023 start de Quality Assistance Group met een nieuw kwaliteitslabel voor pechhulpverlening en gaat zich ook specialiseren in  berging, transport en vervangende auto's. De pechhulpauto's krijgen de kleur groen en de directie wordt gevoerd door Marry Kwekel (directeur AA-team) Daan Jongejan en Peter van Leeuwen (Vrolijk Amsterdam). Zowel het hoofdkantoor van de Quality Assistance Group als de eerste Quality Assistance Partner  - het in 1978 opgerichte Kwekel Service Centrum  h.o.d.n. Quality Assistance Zeeland - vestigen zich in Goes aan de Columbusweg 50

Onze werkwijze

De locatie, urgentie en de aard van de storing  bepalen wie en wanneer er hulp wordt ingezet. 

AA-team via uw autogarage of tussenpersoon

AA-team biedt verschillende voordelige opties als u zich aanmeldt via een aangesloten autogarage of tussenpersoon. Zo kunt u kiezen uit een APK-pechhulppas of een onderhoudspas waarmee u profiteert van gratis transport bij reparatieopdracht of inruil en korting op pechhulp in het buitenland.

Lees meer

AA-team stelt de klant centraal en houdt het overzichtelijk voor iedereen: één loket voor pech, berging en vervangend vervoer is de efficiëntste oplossing.

Onze partners

De kern van onze assistentieverlening is een dicht netwerk van hulpverlenende bedrijven die iedere dag voor u klaar staan. Al onze partners zijn gerenommeerde garagehouders en gespecialiseerde assistentieverleners, verspreid over het hele land. Ons partnernetwerk bestaat uit een gebundeld brok ervaring om 'u' tegen te zeggen. Hierdoor bent u bij pech gemiddeld nooit meer dan 15 kilometer verwijderd van een pechhulpverlener. U mag dan ook altijd rekenen op snelle assistentie van een eerste autotechnicus, bandenservice of accuwacht. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze hulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

Voor opleidingen en bijzondere technische problemen werkt AA-team nauw samen met scholen, automaterialengrossiers en eerste montagefabrikanten. Met deze kennis, informatie, apparatuur en zelfs een eigen supportlijn is AA-team altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek.

Bekijk alle aangesloten partners

AA-team voor particulieren

 • Direct hulp uit uw regio
 • Uitgebreid netwerk in Nederland en Europa
 • Diagnose van opgeleide monteurs. 99,3% kleine pechgevallen wordt direct gerepareerd!
 • Aanvragen op kenteken = aanvragen op naam
 • Geen bouwjaar beperking
 • Vervangend vervoer
 • Lage prijs door onze kostenbeheersing

AANMELDEN

AA-team voor partners

 • Een uniek alarmnummer
 • Handel telefoontjes zelf af of laat dit aan ons over
 • Versterk de binding tussen uw klanten en uw bedrijf
 • Groot Europees netwerk
 • Besparing op vervangend vervoer door snelle afhandeling
 • Realtime inzage in pechhulp statussenAansluiten