Waarom AA-team voor uw klanten?

Met pechhulp biedt u niet alleen een hoog gewaardeerde dienst - u bent immers de redder in nood - maar u versterkt ook de binding met uw klanten en waarborgt daarmee weer de continuïteit voor uw bedrijf met de jaarlijkse pechhulpverlenging. Een-win-win situatie die de cirkel compleet maakt.

Voordelen

AA-team BV kan bij grotere afnames direct scherpe tarieven offreren op de meldkamer-abonnementen (PostPaid) en biedt zelfs de mogelijkheid van gratis aanmelding in de vorm van kaartcontrole (PrePaid).

Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen als uw bedrijf zich aansluit bij AA-team:

  • Een uniek alarmnummer
  • Handel telefoontjes zelf af of laat dit aan ons over
  • Versterk de binding tussen uw klanten en uw bedrijf
  • Uitgebreid Europees netwerk
  • Besparing op vervangend vervoer door snelle afhandeling
  • Realtime inzage in pechhulp statussen

Aansluiten

Voor wie?

Als autobedrijf kunt u - na het uitvoeren van regulier onderhoud of verkoop - aan uw klanten een 24/7 AA-team meldkamer-abonnement aanbieden. Voordeel van deze dienstverlening is dat de BTW verrekenbaar is.

Heeft u een auto- of ander bedrijf waarvan de klanten geen regulier onderhoud aan hun voertuig uit laten voeren en waarmee u uw klanten toch pechhulpservice wilt aanbieden, dan biedt AA-team meerdere opties, zoals o.a.:

A) U verkoopt het meldkamerabonnement inclusief BTW en de klant betaalt een eigen bijdrage voor de gedane pechhulp. 

B) U laat de klant premie betalen voor de overname van het pechrisico en sluit zich aan bij de A.A. Team coöperatie. Deze beschikt over een assurantiebelastingnummer en maakt tevens gebruik van de vrijstelling van de Verzekeringswet om pechhulp abonnementen te mogen verkopen

Bent u wagenparkbeheerder, leasebedrijf of fleetowner en draagt u zelf de kosten, dan kunt u ook gebruik maken van het meldkamer-abonnement en de BTW regeling.

Aansluiten

Met AA-team helpt u uw klanten op een persoonlijke- en snelle wijze bij pech.